Svensk Bilprovning i Halmstad (Olofsdalsvägen 44)

Svensk Bilprovning är ett av företagen i Halmstad som kan hjälpa dig med besiktning av fordon. I Halmstad har Svensk Bilprovning sina lokaler på Olofsdalsvägen 44. När du ska besiktiga din bil eller lätta lastbil är Svensk Bilprovning företaget att vända sig till om du vill besiktiga ditt fordon i Halmstad.

Svensk Bilprovning är ackrediterade att genomföra besiktningar av lätta fordon, vilket innebär att det är ett av företagen i Halmstad som du kan vända dig till för att få din personbil eller lätta lastbil besiktigad. Till kategorin lätta fordon hör även vanliga personbilar som ibland går under andra namn såsom SUV, cab eller minibuss. Så länge vikten är under 3,5 ton är alla dessa lätta fordon när det kommer till besiktning. Det är oftast även hit du vänder dig när du ska besiktiga husbil.

Fordon, kategori 1 (lätta fordon)

När det gäller Fordon, kategori 1 (lätta fordon) så är Svensk Bilprovning i Halmstad ackrediterade att göra följande typer av kontroller under en besiktning

  • Kontrollbesiktning
  • Lämplighetsbesiktning
  • Mopedbesiktning
  • Registreringsbesiktning

AB Svensk Bilprovning
Besöksadress
Olofsdalsvägen 44
302 41 Halmstad
Postadress
Olofsdalsvägen 44
302 41 Halmstad
Telefonnummer
0771-600 600

Uppgifterna om Svensk Bilprovning i Halmstad (Olofsdalsvägen 44) uppdaterades senast 2024-06-10. För att säkerställa att uppgifterna är korrekta rekommenderas du kontakta Swedac som ackrediterar besiktningsstationer.