Carspect i Halmstad (Stormgatan 11)

Carspect är ett av företagen i Halmstad som kan hjälpa dig med besiktning av fordon. I Halmstad har Carspect sina lokaler på Stormgatan 11. När du ska besiktiga din bil eller lätta lastbil är Carspect företaget att vända sig till om du vill besiktiga ditt fordon i Halmstad.

Carspect är ackrediterade att genomföra besiktningar av lätta fordon, vilket innebär att det är ett av företagen i Halmstad som du kan vända dig till för att få din personbil eller lätta lastbil besiktigad. Till kategorin lätta fordon hör även vanliga personbilar som ibland går under andra namn såsom SUV, cab eller minibuss. Så länge vikten är under 3,5 ton är alla dessa lätta fordon när det kommer till besiktning. Det är oftast även hit du vänder dig när du ska besiktiga husbil.

Fordon, kategori 1 (lätta fordon)

När det gäller Fordon, kategori 1 (lätta fordon) så är Carspect i Halmstad ackrediterade att göra följande typer av kontroller under en besiktning

  • Kontrollbesiktning

Carspect AB
Besöksadress
Stormgatan 11
302 63 Halmstad
Postadress
Stormgatan 11
302 63 Halmstad
Telefonnummer
0771-442233

Uppgifterna om Carspect i Halmstad (Stormgatan 11) uppdaterades senast 2024-07-22. För att säkerställa att uppgifterna är korrekta rekommenderas du kontakta Swedac som ackrediterar besiktningsstationer.