AB Svensk Bilprovning i Nässjö (Lerbacksgatan 8)

Nässjö

AB Svensk Bilprovning är ett av företagen i Nässjö som kan hjälpa dig med besiktning av fordon. I Nässjö har AB Svensk Bilprovning sina lokaler på Lerbacksgatan 8. När det är dags att besiktiga din bil eller lastbil är det viktigt att du väljer att göra besiktningen hos ett företag som är ackrediterat att genomföra besiktningar för din typ av fordon.

AB Svensk Bilprovning i Nässjö är ackrediterade att besiktiga både lätta fordon (exempelvis personbilar och lätta lastbilar) och tunga fordon (exempelvis tunga lastbilar, dvs lastbilar som väger mer än 3,5 ton).

Besiktning av lätta fordon

När det gäller lätta fordon så är AB Svensk Bilprovning i Nässjö ackrediterade att göra följande typer av kontroller under en besiktning.

  • Kontrollbesiktning

Besiktning av tunga fordon

AB Svensk Bilprovning i Nässjö är ackrediterade att genomföra kontroller av tunga fordon. De aktuella ackrediteringsområdena är följande.

  • Kontrollbesiktning

Uppgifterna om aktuella ackrediteringar för AB Svensk Bilprovning uppdaterades senast 2014-03-08 08:51. För att säkerställa att uppgifterna är korrekta rekommenderas du kontakta aktuellt ackrediteringsorgan.